stine kjaer mavedanse aarhus
stine kjaer mavedansmavedans

• Polterabend til kvinder

• Firmafester

• Kvindeaften

• Undervisning

stine kjaer bellydance
stine kjaer belly dancer

Stine Kjær Jensen Belly Dancer

I am a professional belly dancer based in Denmark, with a wide range of teaching and performance experience. If you are curious of Oriental mystery and its wonderful world of movement, or if you need an advertureous and colourful show for your party, you can find it here!

I have danced at countless events and love dancing for different audiences. It is very important for me when I dance for an audience that it is a dialogue and making the audience feel “a part” of the show. For me, humour, playfulness, empathy and expression are important keywords for a good and entertaining performance.

Stine can be contacted for Bellydance enquiries at:

stinekjaer.dans@gmail.com
Tfl: 22859577

Polterabend for kvinder

Skal du holde polterabend for pigerne, og mangler i et sjovt og anderledes indslag til at sætte festen i gang? Jeg har siden 2007 optrådt og undervist til polterabender, og har derved opnået stor erfaring og professionalitet indenfor området. Jeg kommer ud til jer, så i skal selv sørge for lokaler eller en stue, vi kan danse i.
Læs mere om polterabend for kvinder.

Kvindeaften

Har du og dine veninder lyst til at prøve noget nyt, som binder jer tættere sammen og giver grundlag for grin og gode snakke? Jeg tager jeg blidt og legende med ind i den orientalske dans’ verden af feminine og kraftfulde bevægelser så du lærer din krop at kende på ny. Dansen kræver ikke nogen bestemt kropstype, og kan lære dig at holde af den krop du har. Den orientalske dans som stammer fra Egypten er en dans der lærer dig at gå ud i verden med din feminine styrke, forbundet med jorden og dig selv.

Firmafester

Skal i holde fest i firmaet og mangler i et underholdende, smukt, farverigt og sensuelt show? Et show tager som regel 10-15 min, og kan indeholde dans med slør, dobbeltslør, trommesolo og mere legende dans-imellem-publikum stil.
Læs mere om firmafest underholdning.

© Copyright - Stine Kjær Jensen